Webshopot üzemeltetsz? Meglátogathat otthonodban a fogyasztóvédelem!

Az új, augusztus 22-én életbe lépett törvény értelmében a raktártól a gyártóig mindenhol ellenőrizhetnek a fogyasztóvédelem szakemberei, beleértve a magánlakásokat is.

Azért érdekes ez ügyfeleink számára, mert tudjuk, mennyire gyakori, hogy (főleg az induló) webáruházak a tulajdonos saját lakásában végzik el a kereskedelmi, raktározási és ügyfélszolgálati tevékenységet egyaránt. A fogyasztóvédelem eszközöket is átnézhet, valamint az ellenőrzési jogkör ezentúl kiterjedhet a címkézési, csomagolási folyamatok felülvizsgálatára is.

A törvény a vásárlók és a jogszerűen működő webáruházak védelmében jött létre, és számos visszaélésnek vehetik elejét általa. Mindenkinek ismerős például az a típusú reklám, ami azt hirdeti, hogy pl. már csak 10 termék van raktáron, ilyen módon sürgetve a vásárlót a mielőbbi döntésre. Ha a cég ebben az esetben valótlan készletinformációt közölt, olyan kereskedelmi gyakorlatot valósít meg, ami kétmillió forintig terjedő büntetéssel is járhat. Idáig a hatóság csak nyilatkozatot kérhetett be a raktáron elérhető termékek pontos darabszámáról, ma már azonban bárki ellenőrizhető.

Ha nem szeretnéd otthonodat hatósági ellenőrzéseknek kitenni, bízd ránk a raktárkészletet, melynek teljesen szabályos tárolásáról, címkézéséről, csomagolásáról és nyilvántartásáról ezentúl mi gondoskodunk!

Kattints az ajánlatkérésre, és tudd meg, melyik megoldásunk a leginkább testhezálló számodra!

Bízd árukészleted kezelését szakértőkre

Felejtsd el a raktárüzemeltetést, és az azzal járó fix költségeket! Az így spórolt pénzt lehetőséged van marketingre, terjeszkedésre fordítani, valamint a készleteid bővítése is könnyebb lesz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

InLog & Co Kft. 2040 Budaörs, Raktár utca 1.
inlog@inlog.hu | +36-30-159-4490