Rólunk

Az InLOG&CO Kft.-t 2020. márciusában alakult egy 300 m2-es raktárépületben Budaörsön, a Raktár utcában, a COVID-19 járvány elején

Számunkra fontos a pontosság és a megbízhatóság, a barátságos és személyes ügyfélkezelés, valamint az elérhetőség és a rugalmasság.

Cégünk dinamikusan fejlődött az elmúlt években. Ezt bizonyítja, hogy 2023. januárjában egy több, mint 1000 m2-es raktárba költöztünk, melynek címe: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2/B. 2024-re ez a terület már több, mint duplájára növekedett és jelenleg is folyamatosan terjeszkedünk.

Az InLOG&CO Kft. célja, hogy magas színvonalú, megbízható logisztikai megoldásokat nyújtson ügyfeleinek. Raktárunk teljes egészében klimatizálható, hűtő-fűtő rendszerrel van felszerelve, így minden körülmények között tudjuk biztosítani az optimális tárolási feltételeket.

Inlog fulfillment Budaörs
Inlog fulfillment Budaörs

Célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen szolgáltatásainkkal, és hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködéseket alakítsunk ki.

A tárolt áruk biztonságát kiépített kamerarendszer és 24 órás biztonsági szolgálat garantálja. Cégünk számára elsődleges szempont a tárolt termékek védelme, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy értékeik a legnagyobb biztonságban vannak nálunk.

Telephelyünk közvetlenül a budaörsi repülőtér mellett, a Budapest XI. kerület határánál található, így gyors lehetőséget biztosít az M1-M7 autópályákhoz. Ez a stratégiai elhelyezkedés lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan és gyorsan reagáljunk ügyfeleink igényeire.

Személyes átvételi pontként is működünk, lehetővé téve ügyfeleink számára a kényelmes és gyors árufelvételt.

Az InLOG&CO Kft. csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak és biztosítsa ügyfelei számára a legjobb logisztikai megoldásokat.